5 ledtrad darfor at gora nya vanner ino Barcelona

5 ledtrad darfor at gora nya vanner ino Barcelona

Age ni precis flytta mo Barcelona? Gruva dig ej, vi stode dig att pricka nya vanne!

Age ni till slu bestam att transfer at ett fars city, inom dett fallet, Barcelona? Age du haft modet samt befinner sig rustad darfor att begynna forsavitt inom nagon fars cit? Nar n flyttar mo ett nytt nation befinner si det ej forgott latt att lite nya kompisar, skada i saken dar katalanska huvudstaden finns det massor mojligheter darfor att traffa nya persone samt ringa nya kamrater. Narvarande berattar vi hur n kan bega det! πŸ˜‰

  • 1 Couchsurfing
  • 2 Meetup
  • 3 overvar ett enhet fran “Sprakutbyte”
  • 4 Gruppsport
  • 5 forut familjer.

Du ar en nykomlig inom Barcelona som har overlevt varenda byrakratisk tortyr art att arrendera lagenhet, erhall en NIE-nummer samt vadja forsavitt spansk telefonnummer, emedan befinner si det dags att patraffa nya kompisar! Det ha kommer icke att bliva svart inom Barcelonas. Omedelbart ska mig vissa 5 bra satt darfor at fa nya vanner! πŸ˜‰

1. Couchsurfing

Kanner n webben Couchsurfing? Det ar nago fullgod inr saso anvands av singe resenarer, skada inte enkom do, darfor at lokalisera boende medan dom reser: de stannar hos mannisko sasom erbjuder sin soffa (couch) for att knoppa slut. Skad Couchsurfing ar kopiost mer ann att upptacka nagon omrade att bo nagra dagar, det befinner sig nago samhorighe utav folk sasom diggar att skilja erfarenheter sam stunder.

De ett dagarna ino staden, patraffa en vard darfor at hejda over, och https://kissbrides.com/sv/asiame-recension/ omedelbart kommer ni att komma in soffsurfares rund. Hur sker det? Varje stan age ett referensgrupp officiella webbsida, darbort medlemmarna organiserar arrangemang alternativt diskussioner. De finns evigt nagon incident sam av all typer: ta nagon kurv, en java eller ett drink och odla gora nya kompisa, traffa andra utlanningar prata annorlunda sprak, visit staden eller gora idrot.

Grymt ideligen finns det manga undergrupper sasom befinner sig mer specifika, som folk sasom tycker om extrema sporter, vegetarianer, for de saso vill gestalta nagot instrument bl.a. Det befinner sig nago plattform darborta ni kan upptacka manniskor tillsamman gemensamma intressen sam hitta nya van. Mi forsakrar ni!

2. Meetup

Webben meetup befinner si mycket lik Couchsurfing. Har age ni likas potential att pricka manniskor med snarlika intressen. Vill n handla yoga? Vill ni delta i fotograf turer i staden? Villig “meetup” kan ni evigt hitta nagot att bega! Skriv aktiviteten saso intresserar de inom sokmotorn kungen deras webbsid samt odla kommer ni att erhalla nago lista over grupper saso organiserar tillstallnin och moten som matchar din sokning.

I Barcelona finns det ungefar 450 grupper tack vare Meetup. De flesta har alla information pa engelska sam arrangemang befinner si bringa for alla nationaliteter. De flesta evenemang samt moten befinner si kostnadsfri, samtidigt andra, till exempel ifall n vill overvar kurser alternativt enskilda lektioner, ar icke avgiftsfri, skad kostnaden befinner sig sannerligen foga (5Λ†/10Λ† max). Mi ager sjalv testat detta taktik att raka nya manniskor inom Barcelona sam sjalv garantera ni att det befinner si jatte- fangslande samt kul! πŸ˜‰

3. Overvara en grupp itu “Sprakutbyte”

Ett sprakutbyte medfor att folks anhopa darfor att kackla samt utbilda sig ett nytt tungomal. Ni kan forfina din spanska, ga av stapeln att kommunicera fa katalanska alternativt frascha op din engelska. Aven ar det befinner sig likasa en mojlighet for att mota intressanta manniskor av andra kulturer samt skilja med dem andra aktiviteter som betrada biograf, nago spektakel alternativ enbart haffa ett krok tillsamman en.

Inom staden finns det manga grupper som organiserar dessa moten, och, valdigt idelige, via Meetup. Pa eftermiddagarna mots do inom barer, alternativ de organiserar att ses sondagar alternativ onsdagar. Egentlige, befinner si det bara skapa nago sokning villig natet, och sa kommer du att kolla att uppemot va afto det befinner si nagot organiserat. πŸ˜‰

Dessutom, Universidad de Barcelona organiserar sprakutbyte stav utlanningar somar intresserade itu att utbilda sig katalanska, bl.a. tungoma. De organiserar moten tva ganger inom veckan, darbort n kan traffa nya folk, kulturer sam instruera dej olika tungomal. Villig universitetets officiella webbsid hittar n fardig information ifall hur herre deltar.

E ovrigt fason darfor att utbilda dig tungomal och darjamte traffa nytt folk, ar att skapa fritidsaktiviteter villi engelska och saso riktar sig mot unga studenter. Forsavitt man t.ex. vill svang-o salsa sa finns det skild barer samt nattklubbar inom Barcelona som agnar en natt i veckan til denna eldig dans ordnin samt skanker klasser tillsamman engelsklarare.

4. Gruppsport

Barcelona ar en idrottsstad. Du behaver endast ta en tur kring staden for att betrakta massa hast, skaters, sam personer astadkommer armhavningar sam sit-ups i Ciutadella parken, utover allihopa dans grupper alternativt folks som skapa yoga pa offentliga platser, saso det hande pro mej nar jag besokte Arco fraktion Triunfo. Varfor ej bege sig tillsammans inom e idrottsgrupp? Kop ny kunskap och gymnastik befinner sig bra for halsan! πŸ˜‰

Ni kan inskriva de pa Club de corredores (springa) dar det finns stav proffs och niva forut de som tar det en aning lugnare, eller/och villi skridskoakning gruppen, som likas organiserar nago natt turer villig skridskor, riktar sig mo allihopa och villi alla nivaer, t.ex. tisdagar kl gallande Passeig de Garcia Faria och fredagar kl av Centre de la trada. Klicka narvarande darfor at upptacka alldeles vagledning! Skad du kan ocksa lokalisera nagon annan idrottsaktivitet villig Meetup.

Dartill, att plocka sig omkring inom Barcelona med skridskor ar ett bra valmojlighe darfor at rona staden gallande ett konstig sam lustigt takti. Istallet for att begagna kollektivtrafiken, astadkommer n idrott gallande hjul sam du har det roligare!

5. Sta familjer.

Det befinner sig ej enbart unga persone sasom kommer at Barcelona. Det kan handa att alltsammans familjen, eventuellt pa grund av sysselsattning, flyttar at katalanska huvudstaden sam for en att saso nyss ager anlant mo staden, kan det finnas lite svart att installera sig och omskap sitt leva.

Lyckligtvis, ino Barcelona finns det skild kostnadsfr online-forum sta familjer, darborta de kan stalla fragor och proponera moten. Det organiseras jav moten bland mammor alternativ darfor att overvar fitness grupper. Arme markli anvandbara webbplatser: , darfor at foreta pre- och postnatal aktiviteter darfor at anlanda valtranad; alternativt bcnwomensnetwork sasom organiserar moten veckovis alternativt manatli bland paron for att greppa ett kopp fika, ett drink eller se en finfin film.

Sjalv antar att ni kommer ej att fattas mojligheter for att foreta nya vanner ino Barcelona. Ifall n age andra ide, tveka ej att kontakta ja samt odla lagger jag mot det i listan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu